PAŞTE TRADIŢIONAL ÎN MARAMUREŞ

PENSIUNEA TELEPTEAN - VADU IZEI

3
 
Transport individual
PAŞTE 2021
PAŞTE 2021
de la
 
30309
/ persoană / pachet

Când cobori pe Mara şi ajungi în Vadu Izei, pe un deal, ascunsă între pruni şi o poartă maramureşeană cioplită în stejar, este Pensiunea Ancuţa Teleptean.

Nu pot să cred că nu iubeşti natura, aşa că Ancuţa te lasă să te răsfeţi în grădina plină de verdeaţă, flori şi pomi fructiferi, cu foişoare pentru servitul mesei în aer liber, cu cuptor, ceaun şi grătar.

Restaurantul pensiunii, unde totul la interior este din lemn şi cu ţesături şi ştergare specific zonei, eşti primit cu mâncare neaoşă maramureşeană, bucate gătite cu măiestrie de Ancuţa, cu produse doar din mica fermă a gospodăriei sale. Ancuţa nu se mai satură să te îmbie cu pâine aburindă, acum scoasă de pe vatră, cu colaci şi cu gogoşile ei uriaşe, totul udat din plin cu horincă şi afinată de Maramu’ .

Spre seară, după ce v-aţi ghiftuit bine, se aude o strigare… au sosit “ceteraşii”, care nu te iartă până ce nu te învaţă să “joci” ca-n Maramureş.

Şi în sfârşit, când ai ostenit, te vei îndrepta spre camerele cu acelaşi iz de “Maramureş”, cu lemn, ţesături şi ştergare pe pereţi, scoase din lăzile de zestre ale bunicii, dar nu lipsite de confortul modern: baie proprie, TV şi încălzire centrală.

Şi dacă mai este nevoie, doar atât îţi mai spun, cât timp vei poposi la Pensiunea Ancuţei, nu vei avea o clipă de răgaz, pentru că te vei plimba cu căruţa, vei îmbrăca portul popular, vei găti, vei pescui în râul din apropiere şi vei face drumeţii prin pădure.

 

3 nopţi de cazare în regim de demipensiune (mic dejun şi cină): 1500 lei / persoană / pachet

Pachetul include:

- 3 nopţi de cazare în cameră dublă;

- mic dejun;

- cină (aperitiv: gustare rece sau caldă, ciorbă/supă, fel de bază, desert);

- băuturi incluse: horincă, afinată, apă plată/minerală, sucuri naturale/acidulate;

- seara tradiţională cu ceteraşi;

- masa tradiţională de Paşte.

* REDUCERI COPII: la cerere, în funcţie de vârstă şi disponibilitatea locaţiei.

* NOAPTE SUPLIMENTARA: 150 lei / persoană

Solicită ofertă

Trebuie să vă exprimaţi acordul cu privire la procesarea datelor personale în conformitate cu legislaţia în vigoare în scopul elaborării ofertei pentru prezenta cerere.
Inscriere Newsletter Solicită ofertă